dilluns, 18 de març del 2013

La Boqueria


 

El mercat més antic i variat de Barcelona és la Boqueria, per aquest motiu considero que és un lloc que s'ha de visitar a Barcelona.

La Boqueria és un mercat en què tot el que hi ha és gastronomia, podem trobar tipus d'aliments en els que no estem gaire acostumats a veure per qualsevol supermercat, en la Boqueria les parades d'aliments solen ser de molts tipus, però del que més hi ha, és de dolços, salats, vins, fruites, embotits ...

Hi ha hi han moltíssims dolços que no estem acostumats a veure perquè són molt estranys i en una botiga normal de llaminadures mai els trobarem.

De salats tenim molts tipus, aquests més normalets i més comuns de veure tot i que també hi han de ben estranys. També hi ha algun tipus de peix que costa molt de trobar i que a la Boqueria és del pocs llocs que podem comprar aquest tipus de peix.
De vins hi ha de tot tipus i de totes les marques. Allà trobem molts tipus de fruita que potser mai les hem vist ni l'hem menjat. Poden venir d'altres països tropicals i de millor qualitat.

Per tots aquests motius la Boqueria és molt turística, també perquè antigament allà hi havia una església anomenada Sant Josep per això es diu Sant Josep, La Boqueria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada